Participa

Per què cal desembrutar

Aplicacions Mòbils

Calendari

Documentació

Contacte

Puja la teva foto

Veure mapa

Aplicacions mòbils

Desembasurar és un gest senzill i petit, però que ens permet passar de la indignació en veure un residu al nostre carrer, al nostre riu, en el nostre bosc o la nostra platja a l'acció, visualitzant i construint el primer mapa de punts negres. Tota fotografia que envïis, des abocaments il•legals a les escombraries de la cantonada del nostre carrer, pot ajudar a evidenciar el problema i a promoure solucions. Amics, veïns, família... tots podem desembrutar. És tan senzill com pujar un punt negre a desembasura.org o descarregar l'aplicació gratuïta de 'Desembasurar' al nostre telèfon mòbil.

L'aplicació està disponible tant a l'Apple Store (iPhone) com a Google Play (Android) i el seu ús és molt senzill. El teu smartphone et geolocalizará, descriu el que estàs veient i fes-li una foto. Així, automàticament, el residu es farà visible al mapa. Des de l'aplicació podràs consultar el mapa de punts negres en qualsevol moment i comprovar com, a poc a poc, entre tots anem evidenciant i fent visibles els residus que contaminen el nostre entorn.

Per descarregar l'aplicació, simplement has de buscar 'Desembasurar' a l'Apple Store o Google Play o utilitzar els codis QR inserits en aquesta mateixa pàgina. ¡Desembasurar, i converteix els residus en recursos!